Termeni si conditii de utilizare a SITE-ului  www.hmvnt.com

SITE-ul este operat de ARKOMA SRL, o societate din Romania, cu sediul social în comuna Pângărați, judetul Neamț, Strada Principala, nr.159 avand cod de identificare fiscala RO16636994, inregistrata în Registrul Comertului Neamț cu numarul J27/1030/2004, Capital subscris și vărsat 200 lei. Obiectul principal de activitate este  cod caen : 4711 – Comerț cu amănuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, bauturi și tutun

1. PRIN UTILIZAREA ACESTUI SITE SUNTETI DE ACORD CU ACESTE CONDITII DE UTILIZARE

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesand și utilizand SITE-ul, acceptati, fară limitari, aceste conditii si luati la cunostință ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra și ARKOMA SRL  sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari, Conditile de Utilizare ale acestui SITE, va rugam sa parasiti acest SITE.

2. DEFINITII

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand ARKOMA SRL, care se afla la adresa www.hmvnt.com, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către Arkoma SRL.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

3. PROPRIETATEA  CONTINUTULUI

SITE-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile („Continut”) sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Arkoma SRL. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu excepția celor prevazute in Condițiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului „Continutului”. De asemenea, va informam ca Arkoma SRL  isi va asigura si impune în mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale  Arkoma SRL, prevazute de legislatia in vigoare.

4. UTILIZAREA  SITE-ului

Arkoma SRL  acorda permisiunea de a utiliza SITE-ul in urmatoarele conditii: 

• puteti descarca Continutul, insa doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse în Continut; 

• nu aveti permisiunea sa utilizati imagini cu locuri sau persoane din SITE fara acordul in scris al  Arkoma SRL  

• Continutul SITE-ului poate fi reprodus doar in scopuri editoriale in ziare, reviste de circulatie generala, publicatii comerciale și posturi de radio si televiziune; 

• Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiați (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa creați lucrari derivate sau sa transferati, sa vindeti, sa folosiți Continutul in alt mod, fara acordul in scris al Arkoma SRL;

 • Este interzis sa folositi SITE-ul pentru a afișa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. 

• Arkoma SRL  va coopera cu oricare dintre autoritătile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii SC Arkoma SRL sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul SITE-ului; 

• Este interzis sa utilizați SITE-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

5. DESPRE PRODUSE

Fiecare dintre produsele oferite spre vanzare prin intermediul magazinului online TOT CE VREI, ADUCEM este insotit  de o scurta descriere astfel incat UTILIZATORUL sa se poata informa cu privire la caracteristicile esentiale ale produselor inainte de a plasa o comanda, precum si de o fotografie. Fotografiile produselor sunt utilizate exclusiv cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii pentru Arkoma SRL.

Informatiile furnizate in cadrul magazinului online TOT CE VREI, ADUCEM  cu privire la produse au doar scop informativ si nu pot inlocui in nicio situatie sfatul unor specialisti (ex. specialisti in nutritie/medici).  

Produsele afisate in magazinul online TOT CE VREI, ADUCEM  pot fi comandate in limita stocului disponibil. 

In cazul in care oricare produs afisat in cadrul magazinului online TOT CE VREI, ADUCEM devine indisponibil intre momentul adaugarii acestuia in cosul de cumparaturi si momentul finalizarii comenzii, UTILIZATORUL va fi informat in mod corespunzator. In cazul in care se constata ca un produs comandat este indisponibil dupa transmiterea e-mailului/apelului telefonic de confirmare, UTILIZATORUL va fi informat cu privire la acest aspect in orice moment pana la momentul livrarii comenzii, inclusiv, iar comanda va fi livrata fara produsul lipsa, care nu va fi facturat. 

Preturile produselor prezentate in magazinul online TOT CE VREI, ADUCEM sunt exprimate in Lei si au toate taxele incluse. 

Livrarea produselor se va efectua catre client prin intermediul flotei proprii de autoutilitare detinute de Arkoma SRL. Nu se percep costuri suplimentare pentru transport daca valoarea comenzii depaseste 150 lei. Daca comanda nu depaseste suma de 150 lei se va percepe o taxa forfetara corespunzatoare fiecarei zone de livrare.

6. LIVRAREA COMENZII

Arkoma SRL poate efectua livrari doar pentru comenzile care au locatia de livrare in orasul Bicaz, comunele Alexandru cel Bun, Pângărați și Tarcău . In situatia in care comanda trebuie livrata in afara acestor zone clientul are obligatia de a solicita, inainte de finalizarea comenzii, pe e-mail (contact@hmvnt.com sau support@hmvnt.com) sau telefonic (0755 854 023) disponibilitatea livrarii.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping